Bestellen & retourneren


Online een bestelling wijzigen is – na plaatsing – helaas niet mogelijk. Uiteraard kun je bij verandering wel altijd contact opnemen met mail@takeyouraim.com.

 

Bestellingen versturen wij via PostNL volgens standaard verzending. 

Bij Take your AIM kun je via IDeal betalen. 

 

Retourneren

je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en vervolgens retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Ruilen

Wil je een item omruilen, omdat de kleur of maat niet goed is? Volg onze normale retourprocedure, maar geef dan aan op een bijgesloten briefje of op het retourformulier welk item je wilt ruilen en voor welke maat en/of kleur. Het is alleen mogelijk om een artikel te ruilen tegen een ander artikel van dezelfde prijs.